Kiinnostaako satunnaiset mallin keikat?

Etsimme jatkuvasti kaikenlaisia ihmisiä valo- ja videokuvauksiin


Me ja asiakkaamme tarvitsemme kuvauksiimme malleiksi mitä erilaisempia ihmisiä. Kuvauksemme ovat usein ulkona luonnossa tai erilaisten aktiviteettien ympärillä, mutta etsimme kaikenlaisia tyyppejä malliarkistoomme. Iällä tai sukupuolella ei ole väliä vaan asenne ja rohkeus hypätä kameran eteen ratkaisevat. Perheinä tai kaveriporukoina voi myös lähteä mukaan!

Mitään erityisiä kykyjä tai taitoja malliksi ilmottautuminen ei vaadi, mutta jos olet hyvä jossain tai haluat rajata osallistumista kuvauksiin omien mieltymysten tai rajoitteiden mukaan niin muista merkitä se ylös. Mainitse myös harrastuksesi.

Meidän kuvauksista maksetaan aina palkkio. Palkkiot vaihtelevat kuvausten mukaan ja niistä sovitaan aina etukäteen. Saat myös sinusta kuvattuja kuvia omaan käyttöön, mikäli kuvausten ehdot eivät sitä erityisesti kiellä.

Kuvausten pituudet vaihtelevat muutamista tunneista useisiin päiviin ja ovat pääsääntöisesti pohjoisessa ja Oulun seudulla. Kuvausten aikatauluista & yksityiskohdista sovitaan aina yhdessä kuvauskohtaisesti.

Lähde mukaan laittamalla viestiä osoitteeseen

malliksi@kotacollective.com

Nimi:
Puhelinnumero:
Mailiosoite:
Paikkakunta:
Syntymävuosi:
Pituus:
Harrastukset:
Omat rajoitteet :

Liitä mukaan kasvokuva ja kokovartalokuva